De Nederlandse Leefstijl als Medicijn Kliniek®

Het centrum voor patiënten met overgewicht & obesitas.

Wie zijn wij?

AM Lifestyle Medicine Center is het centrum voor leefstijlgeneeskunde in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in leefstijlbehandelprogramma's voor:

  • Overgewicht, obesitas
  • Diabetes type 2
  • Hart- en vaatziekten

Heeft u gezondheidsklachten als gevolg van uw overgewicht? Wilt u graag een betere kwaliteit van leven? Kortom, wilt u graag gewicht verliezen? Dan helpt de Nederlandse Leefstijl als Medicijn Kliniek (NLAMK) u hier graag bij.

Wij bieden onze patiënten een intensief en evidence-based leefstijlprogramma op maat. Zo helpen we u op verantwoorde wijze om een gezond gewicht te bereiken. Waarschijnlijk heeft u al meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Wij geloven dat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar is. In samenwerking met de beste specialisten, maar vooral samen met u.

Uniek en evidence-based leefstijlbehandelprogramma

De Nederlandse Leefstijl als Medicijn Kliniek is de meest gespecialiseerde kliniek in Nederland voor de behandeling van overgewicht en obesitas Hiervoor werken wij uitsluitend met een uniek en evidence-based leefstijlbehandelprogramma

Patiënten volgen een intensief programma voor leefstijlverandering. Ze leren alle over gezonde voeding en n en te bewegen, en begeleiding van een leefstijlcoach bij gedragsverandering om uw nieuwe gezonde leefstijl ook echt vol te houden. U krijgt hierbij intensieve begeleiding en heeft veel contact met lotgenoten. Zo wordt uw nieuwe, gezonde leefstijl vanzelf een gewoonte, zult u uw gewenste gewicht bereiken en duurzame gezondheidswinst.

Andere specialisaties

Ook richten wij ons op mensen met een verhoogd risico op het ontstaan van chronische aandoeningen.

Wij zijn daarom eveneens gespecialiseerd in:

  • De gezondheidsrisico’s van sedentair gedrag (overmatig zitten)
  • De secundaire gezondheidscomplicaties bij dwarslaesie en rolstoel gebonden bestaan

Wij vallen onder de Wet Toegelaten Zorginstellingen (WTZi) en bieden eerstelijnszorg die gefinancierd wordt vanuit de Zorgverzekeringswet (ZW) of de Wet langdurige zorg (WLZ).

© 2020 - 2022 GLI | Lifestyle Medicine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel