Uitgave 1, 2021In dit nummer:∙ Vergeet calorieën tellen. Focus je op vezels! Om duurzaam gewicht te verliezen en het gevreesde jojo-effect te voorkomen hoef je maar één ding te doen: focussen op vezels ∙ De meest stabiele…
Uitgave 4, 2020In dit nummer:∙ Ziels Gezond. Wat vertelt het lichaam ons? Waar wil het ons op wijzen of aan herinneren? ∙ Het SSD Plan. Plant-based eten tegen diabetes type2. Maak kennis met de wetenschappelijke bewezen…
Uitgave 3, 2020In dit nummer:∙ Boost je gezondheid met resveratrol ∙ Intensivist-internist en hoofd intensive care UMCG Prof. dr Peter van der Voort over resveratrol en corona: “Resveratrol is veelbelovend middel bij…
Uitgave 2, 2020In dit nummer:∙ Rode gist rijst: veel meer dan een natuurlijke cholesterolverlager ∙ 6 x super yum plant-based lente-recepten van The Sitting Chef ∙ Voeding & wetenschap ∙ COVID? GO FIT! de rol van voeding…